کارآفرینی پرورش شترمرغ 66ص

کارآفرینی پرورش شترمرغ 66ص
قیمت : 5000 تومان

خلاصه طرح
در این پروژه به بررسی مزرعه پرورش شترمرغ از دیدگاه کارآفرینی پرداخته شده است ، هدف از این پروژه بررسی توجیه اقتصادی طرح مذکور میباشد ، برای رسیدن به هدف مورد نظر با بهره گیری از روش های آماری و اقتصادی و برآورد مالی طرح مورد بررسی قرار گرفته است ، این پروژه مشتمل بر پنج فصل میباشد ، فصل اول معرفی طرح است ، نام طرح ، ظرفیت تولید ، محصولات تولیدی و … فصل دوم به بررسی نیروی انسانی مورد نیاز پرداخته است ، فصل سوم شامل هزینه های مورد نیاز طرح میباشد ، فصل چهارم شرح فرآیند تولید محصول میباشد ، در این فصل به بررسی اطلاعات فنی مورد نیاز پرداخته شده است ، فصل پنجم چکیده مطالعات فنی و اقتصادی طرح میباشد .

واژگان کلیدی :
کارآفرینی ، طرح توجیهی ، پرورش شترمرغ

سایر عناوین موجود در پروژه

فصل اول – معرفی طرح

مشخصات محصول
نام و کاربرد محصول
مشخصات فنی محصول
معرفی روشهای تولید
تشریح مختصر فرایند

فصل دوم – تعیین ظرفیت

2-2-تعیین ظرفیت تولید
2-3-برآورد میزان مصرف مواد اولیه و قطعات خریدنی
2-4-معرفی دستگاه ها و تجهیزات تولید
2-5-معرفی تجهیزات و تاسیسات عمومی

فصل سوم – معرفی نیروی انسانی

معرفی نیروی انسانی
1-3-برآورد پرسنل تولیدی
2-3-پرسنل اداری و خدمات

فصل چهارم – هزینه ها

معرفی هزینه ها
برآورد هزینه استهلاک

فصل پنجم – شرح فرایند و اطلاعات فنی مورد نیاز

تاریخچه :
آشنايی با صنعت پرورش شترمرغ
تاريخچه پرورش شترمرغ
انواع شترمرغ
شترمرغ آفريقاي جنوبي (struthio camelus australis )-گردن آبي
شتر مرغ آفريقاي شمالي (struthio camelus camelus )-گردن قرمز
شترمرغ آفريقاي شرقي (struthio camelus massaicus )-گردن قرمز
شترمرغ سومالي (struthio camelus molibdophanes )-گردن آبي
شترمرغ آفريقايي اهلي شده (struthio camelus domesticus )-گردن سياه
محصولات شترمرغ
گوشت،پوست،پر و روغن
گوشت
ارزش غذايي گوشت شتر مرغ
مقايسه مواد مغذي ( در 100 گرم گوشت لخم پخته شده)
پر
ساير محصولات شترمرغ
مشخصات ظاهري شترمرغ
توليدمثل
پرورش شترمرغ
روش باز
روش بسته
روش نيمه باز
استفاده از اين روش چند مزيت دارد كه عبارتند از:
نكات مهم در پرورش شترمرغ
آب،پروتئين ،كربوهيدرات،چربي،مواد معدني و ويتامين ها
روشهاي شروع به كار
تغذيه شتر مرغها:
فيزيولوژي هضم:
مصرف خوراك و ضريب تبديل غذايي:
نحوه نگهداري شترمرغ
آشنايي با بخشهاي اصلي پرورش شترمرغ
دوره توليد مثل
مزرعه توليد تخم بايد امکانات زير را دارا باشد:
تغذيه دوره تخمگذاري:
دوره استراحت
پرکني.
جداکردن نرها و ماده‌ها.
طبيعي:
مصنوعي:
مقدمات:
دستگاه:
نگهداري جوجه تا 3 ماهگي
روش طبيعي(با مادر):
روش مصنوعي(بدون مادر):
نکته: عوامل مرگ و مير جوجه‌ها:
روغن شترمرغ
پيشنهاد ضوابط بهداشتي كشتارگاه شترمرغ
نحوه كار كشتارگاه
بهداشت افراد ( پرسنل ) ، مكانها و وسايل :
بهداشت كشتار
خلاصه ای از بيماريهای شترمرغ
عفونتهاي ويريوسي
نيوكاسل
آبله طيور
آنفولانزاي طيور
عفونتهاي باكتر يايي
عفونت هاي بند ناف و كيسه زرده
پنوموني
آنژينهاي كلي باسيلي
مسموميت خوني
انتريت نكروتيك ( عفونتهاي كلستريديايي)
گاستريت مگا باكتريال
عفونت كمپيلو باكتريايي
عناوين
سل
عفونت چشم ها
كونژونكتيويت ، رينيت و سينوزيت
مايلكو پلاسموز
اورنيتوز
قارچها و تخم ها
كانديدياز:
اسپرژيلوز
درماتيت قارچي
انگلهاي داخلي
كوكسيديوز
هيستومونياز
كرم نواري شترمرغها –  houttuynia struathionis
كرم نخي شكل(libyostrongylus douglassi)
كرمهاي معدي و ديگرنماتودها
انگلهاي خارجي
كنه ها
شپش
جربهاي ساقه پر
مگس ها ( تاسرانيا)
بيماريهاي تغذيه اي
كمبودها
تغيير شكل غضروف و استخوانها
انسداد
پيچ خوردگي
راشيتيسم
متفرقه :
پاهاي باز ( سندرم پاكماني )
تغيير شكل پاها
آنفولانزای شترمرغ :

فصل ششم – چکیده مطالعات فنی ، مالی و اقتصادی

نتیجه گیری
کارآفرینی پرورش شترمرغ 66ص
قیمت : 5000 تومان

                       

                                   

                           

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


CAPTCHA Image
Reload Image