مطالعات هتل 145ص

مطالعات هتل 145ص
قیمت : 12.000 تومان

فصل اول: گردشگری و توریسم 1
مقدمه 1
طبیعت گردي پایدار 5
صنعت توریسم و گردشگري : 6
تاریخچه گردشگري : 6
جاذبه گردشگري : 7
انواع جاذبه هاي گردشگري 8
جاذ به هاي طبیعی 8
جاذبه هاي تجاري 9
جاذبه هاي تاریخی 9
جاذبه هاي قومی و فرهنگی 10
جاذبه هاي درمانی 10
رویدادهاي خاص 11
پارکها 11
مذهبی 12
گردشگري در ایران : 12
فصل دوم:صنعت گردشگری 13
تاریخچه میهمانسرا در ایران 13
تاریخچه هتل داري در جهان 15
وضعیت فعلی هتل داري در ایران 17
گردشگري و جامعه شناسی 18
گردشگري و اقتصاد 19
پیشینه گردشگري در ایران 19
گردشگران داخلی 20
هتلهاي امروزي 20
تاریخچه هتل در ایران معاصر 22
فصل سوم :اصول طراحی هتل با نور 24
طراحي با نور : در هتل و زيرمجموعه‌هاي آن 24
هال ورودي : تنظيم چشم‌انداز هتل 24
پذيرش 25
راهروها : نور راهنماي گذر 26
رستوران و نوشگاه 27
اتاق‌ها 28
نماي بيروني : تبليغ شهري 28
فصل چهارم(هوشمند سازی هتل) 29
سیستم هاي مهندسی آتریوم 30
هوشمند سازي هتل 32
هتل هوشمند 32
نگاهی اجمالی بر تاریخ هتل 32
تعریف هتل هوشمند 33
مدیریت هزینه و درآمدهاي هوشمند 34
سیستم هاي ساختمانی هوشمند یکپارچه 35
برخی از امکانات هتل هوشمند 36
رزرو اتاق هوشمند 36
دسترسی به اینترنت پر سرعت 36
سیستم اطلاعات هوشمند داخل هر اتاق 36
کنترل انرژي الکتریکی هوشمند 36
سیستم مدرن مدیریت هتل هوشمند 37
برخی ادوات هوشمند 37
سایبان ها 37
کنترل ها 38
کنترل ایمنی 38
وضعیت قفل ها 38
کنترل حریق 39
تحقق هتل هاي هوشمند 39
فصل پنجم(ارائه نمونه ها) 40
هتل نارنجستان 41
هتل چهار ستاره زاگرس(بروجرد) 45
هتل و مرکز تجارت ایرانیان (جمهوری بلاروس – مهندسین مشاور ارگ بم تهران) 46
مجموعه اقامتی تفریحی نسیم شمال 48
Hotel Hilton 50
Hotel Burj AL Arab 55
Hotel Ramada 63
فصل ششم(مطالعات طراحی) 67
بررسي استانداردها و ضوابط طراحي 68
گردشگري به نظر اريك كوهن : 68
انواع توريسم : 68
جاذبه هاي توريستي : 68
هتل ها : 69
سازمان هتل : 69
الف- قسمت جلوي هتل : 69
ب – قسمت پشت هتل 69
زمین: 69
مشخصات پاركينگ : 70
در ورودي : 70
سرسراي ورودي : 71
امور اداري : 71
سالن رستوران : 72
سرويس هاي بهداشتي : 72
سالن چايخانه و كافي شاپ : 72
غرفه هاي موجود در لابي : 72
ابعاد اتاق ها : 73
سوئيت : 74
واحد مسكوني مدير : 74
بالكن : 75
ارتفاع اتاق : 75
جنس ديوار مشترك : 75
آسانسور و پله فرار : 76
عرض راهرو : 76
در ورودي اتاقها : 76
نور حياط خلوت و نورگير : 76
ابعاد وان و زير دوشي : 77
نمازخانه : 77
سالن اجتماعات و جشنهاي مجزاي زنانه و مردانه با سرويس هاي جداگانه 77
تأسيسات 78
موتورخانه : 78
هتل 1و2و3 ستاره : 79
هتل 4و5 ستاره : 79
رستوران : 79
كافه تريا : 79
فضاي لازم براي رستوران و كافه تريا به شرح زير است : 80
آشپزخانه شامل : 80
طرح بندي ميزهاي سالن غذاخوري : 81
آشپزخانه اصلي : 82
انبار آذوقه و نوشيدني : 82
انبار : 83
فضاي آماده سازي غذا : 83
خدمات و كاركنان : 83
قسمت هاي كلي طراحي هتل : 84
فضاها : 84
الف) خوابها : 84
ب) لابي : 84
پ) فضاهاي عرضه غذا و نوشيدني : 84
ت) فضاهاي برگزاري مراسم : 84
ث) فضاهاي ورزشي 85
ج) دفاتر اداري 85
چ) فضاهاي آماده سازي غذا 85
ح) اتاق هاي مخصوص كاركنان : 85
خ) مهندسي و تاسيسات 86
د) رختشويخانه 86
ذ) خانه داري 86
ر) فرهنگي 86
ز) فروشگاه 86
خصوصيات مهمانان هتل : 87
كاري : 87
تفريحي : 87
طبقات : 87
فصل هفتم(برنامه ریزی کالبندی) 88
فضاهای مجموعه: 89
قسمت خدماتی هتل 89
قسمت خدماتی 89
رختشویخانه 91
قسمت خانه داری 92
تأمین خوراک و آشامیدنی 93
فضاهای تأسیساتی، تعمیرات و اداری 96
قسمت پذیرایی هتل 99
قسمت پذیرش میهمانان 101
بخش ذخیره جا 102
کلید، پیغام ها و نامه ها 103
صندوق 103
قسمت اداری 105
امکانات غذا خوری 105
سرسراها 107
آسانسورها 108
نگهبانی و حمل و نقل اثاثیه میهمانان 109
امکانات ورزشی- تفریحی 110
امکانات برگزاری سمینارها، مراسم 110
مرکز خرید و خدمات 114
دفاتر تجاری 114
راهروهای طبقات اتاق های میهمان 114
اتاق های خواب میهمانان 117
حمام های میهمانان 123
قفسه اتاق میهمانان 126
فضای خانه داری اتاق های میهمانان 126
دربهای ورودی و دسترسی از خارج به هتل 127
فصل هشتم( تاسیسات ) 128
تاسیسات 129
ساخت 129
نوع سازه : 130
فاصله گذاري ستونها : 131
ساختمان و ضوابط ایمنی 131
مقاومت در برابر حریق : 132
گسترش و پخش شعله ها : 132
سیستمهاي تشخیص اعلام و اطفاء حریق : 132
محدودیت ارتفاع براي ساختمان و مساحت یک طبقه : 132
شرایط خروجی ها : 133
تأسیسات 133
آکوستیک 134
تأسیسات مکانیکی 135
تأسیسات الکتریکی 135
الف ) فشار قوي : 135
ب ) فشار ضعیف : 135
ج ) جریان ضعیف : 136
سقفها 136
دیوارها 136
کفها 137
در و پنجره ها 137
فصل نهم(اهداف در طراحی رستوران) 138
اهداف در طراحي رستوران 138
سلسله مراتب ورود 138
ميز بان 138
كانون توجه 138
فضا هاي نشيمن 138
چيدمان صندلي ها در مقابل ميز ها 138
اصول طراحي آشپز خانه 140
مقدار فضاي مقدماتي لازم براي آشپز خانه هتل 140
فصل دهم ( بررسی سایت) 140
موقعيت سايت سايت مورد نظر 141
همجواری ها 143
منابع: 144

مطالعات هتل 145ص
قیمت : 12.000 تومان

                       

                                   

                           

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


CAPTCHA Image
Reload Image